Arrenca la programació cultural 2018 del Museu d’Alcover

El Museu d’Alcover ja ha presentat la programació cultural del primer trimestre per aquest any 2018.

El primer acte tindrà lloc el pròxim 26 de gener a les 19h, amb una visita guiada pels magatzems del museu i es presentarà el projecte de paleontologia. L’acte anirà a càrrec d’Ester Magriñá, directora del museu

Al mes de febrer, tindran lloc dos actes. El primer està programat pel 3 de febrer a les 11h amb el conta contes pels més petits “Laki ens parla dels fòssils” a càrrec d’Irina Cervera. Aquest acte s’organitza conjuntament amb la biblioteca municipal.
L’altre acte programat pel febrer tindrà lloc el dia 16 a les 19h, amb una xerrada anomenada “Ni dinosaures ni humans, Alcover – Mont-ral fa 240 milions d’anys. Xerrada a càrrec de Joan Cartanyà, paleontòleg (CHNCB, ICP). Un cop acabi la xerrada es realitzarà una visita guiada a l’exposició de paleontologia.

L’últim acte del primer trimestre de l’any tindrà lloc el 9 de març a les 19h, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Xerrada “Dones en l’oblit. El cas de Maria Domènech i Dolors Vives a càrrec d’Ester Magriñá i Aïda Sánchez, historiadores.

Consulta l’agenda cultural aquí

 

X