8 Maig, 2020

El museu al teu abast!

Descobrir els museus a través d’un projecte de formació docent

Mestres i educadors del museu cal que ens involucrem d’igual a igual en el disseny de l’activitat i la seva posada en pràctica per aprofitar al màxim tots els recursos i valors que ofereix el nostre patrimoni. No obstant això, és important créixer i formar-nos en un nou escenari pedagògic d’innovació. En aquest projecte plantegem un programa de formació docent a partir del treball crític i l’aprofitament com a recurs de les fonts primàries de la història i el pensament.

  • Curs de formació anual Descobrir els Museus acreditat pel Departament d’Ensenyament. Si voleu informació ens escriviu a museualcover@alcover.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres
  • Podeu consultar la informació sobre el curs realitzat anteriorment, l’octubre de 2019 Món Triàsic.

Tanmateix, també us oferim altres opcions perquè ens coneguem plegats:

  • Visitar el museu acompanyats de la família gratuïtament amb el vostre carnet docent, i així poder conèixer la museografia didàctica “in situ” i la nostra filosofia de treball.
  • Organitzar una reunió de claustre al museu que programem prèviament.  Només cal que ens escriviu a  museualcover@alcover.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Des de la Xarxa Territorial de Museus de Tarragona i les Terres de l’Ebre es posa al vostre abast les Jornades aproPA’T d’innovació educativa. Aquest curs el museu hi participa en una prova pilot sota l’assessorament d’experts del món educatiu com el David Villalta i la Carme de Pablo i la complicitat i suport de l’escola La Plana de Vila-seca, El Bosc de Mont-ral i l’institut Fonts del Glorieta d’Alcover.

 

 

Contacta amb nosaltres: aj.museualcover@gmail.com

 

 

X