El Museu continua amb el 50è aniversari amb una exposició d’artistes locals

El museu continua celebrant el seu 50è aniversari amb una agenda d’actes que s’allargaran durant aquest 2017. La segona de les propostes arriba el proper 24 de febrer a les 19:30h amb la inauguració de l’exposició Hem complert 50. Els artistes de casa” a càrrec d’alguns dels artistes protagonistes de l’exposició com Jordi Isern, Alba Figueras, Santi Cordón o Aleix Antillach.

Aquest acte permetrà recordar els artistes locals que han passat per aquest equipament i que han deixat la seva empremta. Dins de la secció “Descobrim les nostres col·leccions” s’inaugurarà una exposició retrospectiva de l’obra pictòrica i escultòrica molt singular. Es tracta d’un fons d’art que el museu ha anat nodrint amb les exposicions temporals que s’hi han organitzat durant dècades, amb l’objectiu principal de donar-los suport i difusió.

Des del Museu es vol incidir en la importància que ha tingut, i té encara, l’equipament com a espai cultural de promoció de la producció  artística local ja que pel museu han passat un bon grapat d’artistes. Alguns, durant dècades, van anar omplint a poc a poc les parets de l’antic museu i exposant-hi puntualment com ara Ignasi Vidal, Laureà Català, Elspeth Gleen, Josep Maria París, Josep María Quirós, Llorenç Sánchez Teixas, Lluís Granja Flix o Francisco Domingo Castellà. Altres, més joves, van trobar en el museu un dels primers llocs on donar a conèixer la seva obra al públic, entre els quals trobem  Jordi Isern, Anton Roca, Toni Torrell, Alba Figueras, Santi Cordón  o Aleix Antillach. Per altra banda, l’artista Anton Català és recordat de manera permanent en una exposició retrospectiva de la seva obra a l’espai que du el seu nom.

MMAl 20.051

X