El Museu d’Alcover obre els actes del 50è aniversari amb un col·loqui

El Museu d’Alcover està d’aniversari i aquest 2017 celebra mig segle de trajectòria (1967-2017) i aquest motiu s’han programat un seguit d’actes per commemorar aquesta efemèride. El primer d’ells tindrà lloc aquest divendres 27 de gener a les 19:30h a les dependències del Museu sota el títol Passat, present i futur”

Es tracta d’un col·loqui que comptarà amb Magda Gassó, Cap del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni; i les filles del fundador i primer director del mMseu, Mª Lluïsa i Mª del Carme Barbarà, com a convidades principals per a obrir un interessant col.loqui amb tots els assitents

La projecció d’un emotiu audiovisual obrirà l’acte en què l‘antic director i fundador del Museu, Andreu Barbarà, i alguns alcoverencs van ser convidats al plató de TV3 en el programa Fem memòria. Era l’any 1993 i ens explica els inicis de la institució. A continuació es podrà escoltar les impresions d’alguns dels alcoverencs i alcoverenques  que l’ha viscut d’aprop en els darrers anys.

En acabar es durà a terme una petita degustació de productes locals.

X