24 febrer, 2016

Presentació

 

El museu és un referent cultural per la seva preuada col·lecció de fòssils marins del Triàsic, un període de la història de la Terra perfectament representat a les Muntanyes de Prades. Ubicat dins d’una antiga casa senyorial obre les seves portes per convidar al visitant a fer un recorregut apassionant per l’evolució de la vida al nostre planeta, mentre que a la planta noble del mateix edifici s’exhibeix una interessant exposició sobre la vida burgesa plena de modernitat.

Per això, us convidem a conèixer el nostre valuós patrimoni i tot el que ens explica fent una mirada al passat…

Sabies que va estar a punt d’extingir-se la vida a la Terra molt abans de l’aparició dels grans dinosaures del Juràssic? Els nostres fòssils marins, descoberts a les Muntanyes de Prades entre Alcover i Mont-ral, són la clau per explicar l’apassionant relat de “l’explosió de la vida durant el Triàsic”.

T’has plantejat com la modernitat va canviar el confort dins dels habitatges de la gent benestant? La vida burgesa de finals del segle XIX et situarà en un moment d’importants canvis com l’ús de l’aigua corrent i l’electricitat, el funcionament dels nous aparells tecnològics…

 

La nostra història

Fem memòria!