25 Març, 2021

Ens ajudeu a resoldre el misteri?

 

v

 

La famosa paleontòloga Dra. Bertran ha fet un increïble descobriment pel museu, però el multimilionari caça tresors Ric CastleGold vol robar-lo. Aconseguireu descobrir el misteri de la llacuna desapareguda amb les pistes que la Dra. Bertran ha deixat disseminades pel poble d’Alcover?
La vostra missió serà ajudar a la directora del Museu d’Alcover i resoldre el misteri abans que ho faci el malvat caça tresors!

 

 

Hem dissenyat aquesta activitat per jugar en família i gaudir dels valors del nostre patrimoni. Plantegem endevinalles i trencaclosques per despertar la curiositat i l’aprenentatge dels nens a través del joc. Els grans, a més del joc col·laboratiu, us submergireu en el passat de la vila, amb la visita i explicació dels elements més destacats del casc antic d’Alcover.

L’activitat també inclou la visita al Museu d’Alcover, on descobrirem plegats el Misteri de la Llacuna desapareguda, i una col·lecció de fòssils del Triàsic única al món així com la història del Peix Pedra.

 

QUÈ FAREM?

Primer de tot….

Divertir-nos en família !! Comencem a les portes del Museu d’Alcover, on la guia ens posarà al cas de la misteriosa desaparició de la Dra. Bertran, la famosa paleontòloga que treballa al Museu d’Alcover. Ens ha deixat la primera pista, i ha amagat la resta en llocs emblemàtics del poble. Sereu capaços de resoldre aquests reptes dins del temps límit?.

 

A continuació…

Ajudats per la nostra educadora, i per les eines  que ens ha deixat la Dra. Beltran, travessarem els carrers de la vila seguint les pistes encadenades fins a completar la missió: descobrir el Misteri de la Llacuna Desapareguda i trobar la peça robada pel caça tresors Ric CastleGold.

 

I dins de l’espai triàsic del museu…

Resoldrem el Misteri de la Llacuna Desapareguda. Però quina és la peça robada i on està? Per descobrir-ho heu d’acceptar el repte. Ho fareu?

 

 

 

F

Informa’t dels horaris, tarifes, promocions i on trobar-nos

 

Edat recomanada de 6 a 12 anys. El museu està adaptat per a nens i nenes amb mobilitat reduïda.

Preu adult: 10€, infant: 8 € (els infants tenen el 50 % de descompte amb el carnet de família nombrosa, recordeu portar-lo!). Infants menors de 6 anys gratuït. El preu inclou l’entrada de la visita al museu.

Durada de l’activitat: 1 hora i mitja.

Horari.  L’activitat s’ofereix el 9 i el 23 de juliol a les 19h dins de la programació especial d’estiu, amb preus reduïts. Consulteu l’agenda i formalitzeu la reserva

 

      Fora dels dies de l’agenda, podeu proposar un dia i hora a info@caminskm0.com

deixeu-nos el vostre telèfon de contacte i us respondrem aviat!

 

COM ARRIBAR?


 

Carrer de la Costeta, 1-3. 43460 Alcover (Tarragona)
977846452 – museualcover@alcover.cat

MAPA DE LOCALITZACIÓ

X: 1.1701544722469299, Y: 41.262392341157302


 

 

 

 

X