8 Maig, 2020

Dissenyem el nostre repte?

Centres de secundària, batxillerat, cicles i també universitats

Amb l’alumnat d’aquests centres defugim d’oferir-los un taller tancat perquè creiem que la visita al museu és un punt d’arribada, mai un punt de partida. El museu és un context d’aprenentatge ric i flexible, divers i transversal per a generar experiències educatives que traspassen l’educació formal. És per això que us proposem planificar una activitat d’acord al currículum educatiu que necessiteu treballar i crear conjuntament una proposta en base a les nostres col·leccions, als espais patrimonials que gestionem com les pedreres de Lucas, entre d’altres, amb relació a:

  • La història de la Terra i l’evolució de la vida
  • La paleontologia i els fòssils. #MónTriàsic.

ESO

Sempre partirem d’una descoberta de la col·lecció de fòssils marins del Triàsic a partir de la propia experiència i la cerca d’informació. Si s’escau, el museu us pot cedir material didàctic així com l’assessorament necessari per a inspirar i guiar la vostra investigació inicial.

 

BATXILLERAT I UNIVERSITATS

Comptem amb el suport d’un equip de col·laboradors i experts en la divulgació i interpretació del patrimoni: paleontòlegs, geòlegs, investigadors, historiadors, directors de museus, educadors, etc., que ens assessoren en el disseny de continguts de l’activitat.

 

Horaris i tarifes: de dilluns a dijous – De 10 h a 14 h.

Tarifes:

Visita lliure a l’exposició “Triàsic, explosió de vida”: 2,00 € per alumne (Consultar horaris Museu)

Activitat Museu 4,00 € per alumne, de 10 a 12h. *Si el grup-classe no supera el nombre de 20 alumnes, preu de la visita tancada de 80,00 €. Aforament màxim: un grup-classe.

Activitat Museu + pedreres de Lucas 6,00€ per alumne, de 10 a 14h. Si el grup-classe no supera el nombre de 20 alumnes, preu de la visita tancada de 120,00 €. Aforament màxim: un grup-classe.

 

No us imagineu la diversitat de recursos educatius a partir de les fonts primàries i els espais patrimonials que custodia i coneix el museu, com les mateixes pedreres de Lucas, el jaciment paleontològic d’on prové la nostra col·lecció del Triàsic, que podem posar al vostre abast per aprendre a aprendre plegats.

 

Contacteu amb nosaltres i us informarem o proposeu-nos un dia i hora per visitar-nos i conèixer de primera mà el nostre espai i patrimoni!

aj.museualcover@gmail.com

Novetat curs 2022-23!  

X