Escoltar les campanes sota els estels i Expedient Batistó, una alternativa d’estiu al museu

Dins del cicle de Nits a la Fresca, el Museu d’Alcover ha organitzat dues activitats especials per dinamitzar unes visites engrescadores i refrescants.

El divendres 14 de juliol a les 22h i a les 23h, es comença amb les visites guiades nocturnes a l’Església Nova amb la pujada al campanar. L’objectiu és descobrir un espai ocult passejant entremig d’arcs i voltes de maó despullats de qualsevol revestiment, passadissos amagats, petits espais amb maquinàries en desús… fins arribar al nostre campanar inacabat on gaudir de l’esplèndida panoràmica d’una de les esglésies amb façana renaixentista, més representativa dels inicis de l’Escola del Camp de Tarragona. L’activitat compta amb la col·laboració d’Ans Educació.

El dijous 27 i el divendres 28 de juliol,  a partir de les 22 hores, el museu es convertirà en un “sit specific” on les arts escèniques, la intriga i la imaginació convidaran als visitants a viure una nit fantàstica dins d’un museu. Expedient Batistó ens obra les portes al passat, amb una història tèrbola i misteriosa que ha deixat seqüeles a la casa noble on avui hi ha les nostres esplèndides exposicions. Si sou valents i aventurers, endinseu-vos al museu per alliberar a la petita Julieta de la maledicció de la seva tieta Consol. L’activitat ha esta produïda conjuntament entre el museu i Premium Actors, un intens maridatge de museu i artistes locals.

El museu durant l’estiu ofereix tot un seguit d’activitats i visites guiades. Entre aquestes, destaca molt especialment la visita en família, una activitat molt refrescant  on el Peix Pedra, descobreix als més petits com era el mar tropical que hi havia Alcover fa 240 milions d’anys. Podeu informar-vos consultant el nostre web www.museualcover.cat

Per a participar i reservar plaça, cal inscripció prèvia trucant al 977 84 64 52 o enviant un correu electrònic a museualcover@alcover.cat. L’activitat del campanar té un cost de 2€ (gratuït pels menors de 10 anys). L’activitat de l’Expedient Batistó té un cost de 5€. Places limitades.

X