Jornades Europees del Patrimoni 2016 ”El nostre tresor paleontològic”

Un any més el museu d’Alcover organitza una activitat per a celebrar les Jornades Europees de Patrimoni sota el títol ‘’El nostre tresor paleontològic’’. L’activitat endinsarà al visitant a descobrir els secrets de la nostra important col·lecció de fòssils marins del triàsic.

S’oferirà una visita guiada pel públic adult a partir de la qual conèixer perquè l’exposició ‘’Les Muntanyes de Prades ara fa 240 milions d’anys’’ esdevé un ‘’patrimoni de tots’’. La jornada vol retre un  homenatge a totes les persones que d’una manera o altra han col·laborat i han fet possible que avui, Alcover, pugui exposar, interpretar i conservar el seu gran tresor paleontològic.

En acabar la visita guiada a l’exposició de paleontologia s’oferirà una activitat adreçada al públic infantil tot realitzant el taller “Peix Pedra” per apropar els nostres fòssils als més petits, un objectiu important dins del projecte educatiu del museu des de fa temps. Els nens realitzaran una rèplica d’un peix fòssil per endur-se a casa, i molt més…

La visita guiada serà a les 11:30h i el taller infantil a les 12h:30h.
Durada aproximada 45 minuts.

L’activitat és gratuïta però es necessari inscripció prèvia trucant al museu 977846452 o enviant un correu electrònic a   museualcover@alcover.cat. Places limitades.

nenfossil

X