25 abril, 2017

Nivells educatius

El Museu d’Alcover ofereix un gran ventall d’activitats engrescadores i dinàmiques que afavoreixen el coneixement i l’assoliment de competències bàsiques. Així doncs, s’adapta als diferents dissenys curriculars de cada nivell:

Educació especial i accessibilitat

 

infantil

Els nens i nenes se submergiran en un antic mar tropical a través del nostre entranyable personatge “El Peix Pedra”, un relat escrit per  Àngels Ollé i il·lustrat per Maria Espluga. Desenvoluparan les seves habilitats construint un fòssil de guix.
Logo INFO (1) (1)

primaria

Treballem a partir d’unes activitats i jocs didàctics al voltant de la col·lecció i el relat “El Peix Pedra”. Pels alumnes de Cicle Superior ens atrevim a construir hipòtesis i cercar respostes dins del món científic. Les habilitats creatives i artístiques tenen un paper molt important en els nostres tallers, per això, hem dissenyat la nostra exposició de fòssils pintats.

Logo INFO (1) (1)

 

 

secundaria

Hem dissenyat activitats al voltant de la col·lecció de paleontologia i del jaciment d’Alcover – Mont-ral, situat a les pedreres de pedra d’Alcover, l’indret on s’han descobert els nostres exemplars fòssils del Triàsic i on encara se’n troben.

Logo INFO (1) (1)

 

 

universitat2

Oferim el museu com a una extensió de l’aula, amb la possibilitat de realitzar classes de geologia, paleontologia i totes les altres àrees de coneixement que s’hi relacionen.

Logo INFO (1) (1)