24 Febrer, 2016

Triàsic en família

 

Hem creat aquesta activitat per gaudir en família dels valors del nostre patrimoni. No es tracta només de realitzar un taller per infants, tot al contrari, la visita es concep com una aventura dins del museu per gaudir plegats dels seus tresors i descobrir-hi antics secrets.

PLANIFICA LA TEVA VISITA…

 

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

1. Comencem amb l’aventura triàsica

Ens endinsem a un antic mar tropical on el El Peix Pedra ens explica l’enigmàtic món dels fòssils marins del Triàsic. Realitzem la rèplica amb guix del fòssil més gran de l’exposició per després, entrar a les antigues golfes de Ca Batistó on visitar els animals marins fossilitzats, tocar el triàsic i descobrir el secret de les Muntanyes de Prades de 240 milions d’anys d’antiguitat.

 

2. En acabar anem de safari fotogràfic a ca Batistó

Junts, passegem per la planta noble de Ca Batsitó, un petit palau ple de secrets com escoltar la música del seu gramòfon, mirar pel visor estereoscòpic, observar com la minyona vesteix a la senyora dins de la cambra…. I mentrestant, tingueu la càmera del mòbil a mà perquè anirem a caçar objectes d’ara fa 100 anys per a comparar-los amb els d’avui dia.

 

3. Continuem des de casa participant en l’Exposició “El Peix Pedra en color”

Després de viure l’aventura triàsica i caçar objectes a Ca Batistó, un cop estigueu a casa amb la rèplica del fòssil que heu fet durant la visita, ens agradarà molt veure com us queda la vostra petita obra d’art. Així que compartiu-la amb el museu i tots els nostres amics i amigues i l’ exposarem en l’exposició virtual “El Peix Pedra en color”. Us esperem!

Informa’t com participar en l’exposició i mira quins fòssils pintats més bonics…

4. Informa’t dels horaris, promocions i on trobar-nos

De dimarts a divendres a les 11:15h amb reserva prèvia (durada: 45 min) // Dissabtes, diumenges i festius a les 11:15h sense reserva prèvia (durada: 45 min). Cal estar al museu 5 minuts abans de començar l’activitat.

Edat recomanada de 5 a 12 anys. El museu està adaptat per a nens i nenes amb mobilitat reduïda.

Adults: 6,00€ (no s’aplica cap descompte) // Infants: 4,00€ (gratuïta els menors de 5 anys i amb el Carnet Club Super 3 que cal presentar-lo el mateix dia de la visita).

 

 

COM ARRIBAR?


 

Carrer de la Costeta, 1-3. 43460 Alcover (Tarragona)
977846452 – museualcover@alcover.cat

MAPA DE LOCALITZACIÓ

X: 1.1701544722469299, Y: 41.262392341157302


X