24 Febrer, 2016

Triàsic en família

 

Hem creat aquesta activitat per gaudir en família dels valors del nostre patrimoni. No es tracta només de realitzar un taller per infants, tot al contrari, la visita es concep com un recorregut pel museu on descobrir plegats els seus secrets.

… mirant aquest petit fòssil de peix, estudiant el que diuen els científics, mirant i remirant molt bé aquest petit tros de pedra, hem descobert la seva història… Fragment del conte “El Peix Pedra” de l’escriptora Àngels Ollé

 

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

L’aventura comença quan ens endinsem a un antic mar tropical i el conte El Peix Pedra ens explica l’enigmàtic món dels fòssils marins del Triàsic. Realitzem la rèplica amb guix del fòssil més gran de l’exposició per prendre a casa i pintar. Entrem a les antigues golfes de Ca Batistó per visitar els fòssils marins, tocar el triàsic i descobrir el secret de les Muntanyes de Prades de 240 milions d’anys d’antiguitat.

En acabar l’aventura triàsica, anirem de Safari fotogràfic a ca Batistó.

nnnnnnnnn

 

 

Junts, passegem per la casa noble plena de secrets on escoltar la música del seu gramòfon, mirar pel visor estereoscòpic, observar com la minyona vesteix a la senyora dins de la seva cambra… i fer un safari fotogràfic per a caçar objectes d’ara fa 100 anys, tot comparant-los amb els d’avui dia.

mmmm

Participa en l’Exposició “El Peix Pedra en color”

I des de casa, després de conèixer-nos i haver fet la rèplica amb guix del fòssil més gran de l’exposició, us convidem a participar a la nostra exposició de fòssils pintats. No t’ho perdis!

Mes informació

 

 

Horaris

De dimarts a divendres a les 11:15h amb reserva prèvia (durada: 45 min).

Dissabtes, diumenges i festius a les 11:15h sense reserva prèvia (durada: 45 min). Tanmateix, és aconsellable trucar abans per confirmar que queden places, o reservar l’activitat fora de l’horari establert. Cal estar al museu 5 minuts abans de començar l’activitat.

Edat recomanada de 5 a 12 anys. El museu està adaptat per a nens i nenes amb mobilitat reduïda.

 

Tarifes

Adults: 6,00€ (no s’aplica cap descompte)

Infants: 4,00€ (gratuïta els menors de 5 anys i amb el Carnet Club Super 3 que cal presentar-lo el mateix dia de la visita).

 

 

 

 

COM ARRIBAR?


 

Carrer de la Costeta, 1-3. 43460 Alcover (Tarragona)
977846452 – museualcover@alcover.cat

MAPA DE LOCALITZACIÓ

X: 1.1701544722469299, Y: 41.262392341157302


X