24 Febrer, 2016

Hola família, preparats pel repte?

 

 

 

.

JUGA I DESCOBREIX

 

 

I QUAN TORNEM A OBRIR LES PORTES DEL MUSEU US ESPEREM A FER: TRIÀSIC EN FAMÍLIA.

Hem creat aquesta activitat per gaudir en família dels valors del nostre patrimoni. No es tracta només de realitzar un taller, sinó de viure una aventura dins del museu per gaudir plegats dels nostres tresors.

NNNNNNNNNNNNNN

Comencem amb l’aventura triàsica

Ens endinsem a un antic mar tropical on el relat Peix Pedra, creat per l’escriptora i pedagoga Àngels Ollé, ens trasllada a l’enigmàtic món dels fòssils marins del Triàsic. Realitzem la rèplica amb guix del fòssil més gran de l’exposició per després, entrar a les antigues golfes de Ca Batistó on visitar els animals marins fossilitzats, tocar el triàsic i descobrir el secret més ben guardat de les Muntanyes de Prades d’ara fa 240 milions d’anys.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmm

Continuem amb el safari fotogràfic a Ca Batistó

Junts passegem per la planta noble de Ca Batistó, un petit palau ple de secrets com escoltar la música del seu gramòfon, mirar pel visor estereoscòpic, observar com la minyona vesteix a la senyora dins de la cambra…. I mentrestant, tingueu la càmera del mòbil a mà perquè anirem a caçar objectes d’ara fa 100 anys per a comparar-los amb els d’avui dia.

 

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmmmm

I després de la visita us convidem a participar en l’exposició: “El Peix Pedra en color”

Pinteu la rèplica de fòssil que heu fet al museu és molt fàcil. Ens agradarà veure com us ha quedat la vostra petita obra d’art, així que compartiu-la amb tots els nostres amics i amigues en l’exposició virtual “El Peix Pedra en color”. Envieu la fotografia a través d’Instagram i no oblideu etiquetar-nos (@museualcover)

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Informa’t dels horaris, tarifes, promocions i on trobar-nos

De dimarts a divendres a les 11:15h amb reserva prèvia (durada: 45 min) // Dissabtes, diumenges i festius a les 11:15h sense reserva prèvia (durada: 45 min). Cal estar al museu 5 minuts abans de començar l’activitat.

Edat recomanada de 5 a 12 anys. El museu està adaptat per a nens i nenes amb mobilitat reduïda.

Adults: 6,00€ (no s’aplica cap descompte) // Infants: 4,00€ (gratuïta els menors de 5 anys i amb el Carnet Club Super 3 que cal presentar-lo el mateix dia de la visita).

 

 

COM ARRIBAR?


 

Carrer de la Costeta, 1-3. 43460 Alcover (Tarragona)
977846452 – museualcover@alcover.cat

MAPA DE LOCALITZACIÓ

X: 1.1701544722469299, Y: 41.262392341157302


DEMANA INFORMACIÓ

X