Màgia per nadal a Ca Batistó

Com cada any el museu reserva dins de la seva programació un acte per a celebrar el Nadal amb el seu públic infantil i jove. Hem anant fent diferents tallers i manualitats per a poder guarnir el museu i les nostres llars o, simplement, per a felicitar el Nadal al familiars i amics més pròxims.

Enguany hem volgut fer una activitat que a més de permetre’ns felicitar el Nadal d’una manera màgica i molt sorprenent, ens faci gaudir d’una representació artística enmig de la gran sala noble de ca Batistó. Per això, si veniu podreu conèixer al nostre jove convidat, el mag Frank, un reusenc de 18 anys que ens ensenyarà com fer un truc fantàstic per a felicitar el Nadal.

Per una banda ens farà gaudir, grans i petits, amb l’art de la seva màgia i per l’altra, el coneixerem  per si volem preguntar-li  com va descobrir la màgia i que el va moure  a sentir-se atret per  l’enginy dels trucs i la imaginació. tanmateix el nostre amic ens ensenyaré a fer un petit truc amb un tovalló per felicitar el Nadal a casa nostra, serà increïble!.

L’activitat durarà aproximadament una hora, les places són limitades. Els més petits de 6 anys poden inscriure’s si van acompanyats d’un adult.

Inscripcions a: museualcover@alcover.cat / 977846452

Frank1

X