12 Maig, 2020

COM FER LA RESERVA AMB 24 HORES D’ANTELACIÓ

Escull dia i torn per visitar-nos (matí o tarda)

Matí d’11 a 13h
Tarda de 18 a 20h
Divendres Divendres
Dissabte
Dissabte
Diumenge
 

Rebreu la nostra conformitat abans de 12 hores.

Reserves aquí

 

Si voleu reservar una visita/activitat al museu dins de les franges horàries (matí d’11 a 13h i tarda de 18 a 20h) de dimarts a dijous. Entreu també a reserves i envieu-nos la proposta de dia i hora. Us respondre’m si tenim disponibilitat, en breu. 

 

També pots trucar-nos al 977 846 452 o escriure’ns a museualcover@alcover.cat

 

Tot  a punt per venir a visitar les nostres dues exposicions plenes de vida:  ca Batistó i Triàsic? Per tal de garantir la seguretat dels treballadors i visitants del museu hem seguit  les directrius del pla de desconfinament dels museus, així com el pla de contingència específic de l’equipament.

El museu reobre les portes després d’un tancament forçat per la situació d’alerta, arran de la crisi sanitària que esclatà el passat mes de març.
No obstant això, hem seguit mantenint les xarxes socials ben actives. Hem convidat a artistes locals per a explicar com continuaven la seva activitat creativa des de casa. També s’han compartit històries personals, records i imatges del passat…, per no deixar de treballar per la comunitat i reforçar plegats la nostra identitat col·lectiva.
Així i tot, ja teníem ganes de tornar a conviure amb els nostres públics i sobretot, perquè vingueu a conèixer les darreres novetats a dins de l’espai Triàsic com la nova corba del temps, els calaixos tàctils o les imatges del treball a les pedreres de Lucas.

Noves mesures per garantir la seguretat dels usuaris:

Visita Individual o en grups de convivència (aforament limitat)

Durant la visita s’ha de dur la mascareta posada, tant els adults com els infants.

Cal respectar la distància física de 2 metres, i seguir les indicacions del personal del museu per evitar el contacte.

La botiga del museu és oberta.

L’espai s’ha adequat  amb la senyalització i mesures de protecció necessàries per ser un espai segur i garantir la correcta atenció als visitants i als usuaris.

 

Us esperem!

 

X