8 Maig, 2020

“També hi som”

 

 

La cultura és un dret de tothom. A partir dels objectes que integren les col·leccions del museu, treballem activitats pedagògiques amb persones amb altres capacitats. Apostem perquè puguin viure una experiència museística més enllà d’una visita guiada adaptada, perquè la interacció amb les fonts primàries o els relats és la clau per construir una mirada crítica i inclusiva entorn del patrimoni. L’activitat comença visitant els magatzems del museu, punt 0 per suscitar l’interès i despertar l’esperit crític. Aleshores, seguidament es realitza el taller sobre la vida triàsica, per després anar a submergir-se dins de la museografia des d’on construir el seu propi coneixement sobre el món real.

 

CREDV de l’ONCE: som un dels cinc equipaments museístics de Catalunya que ofereix als Serveis Educatius de l’ONCE activitats adaptades per a nenes i nens amb deficiències visuals, patrocinats per l’ACdPC.

 

Horaris i tarifes: de dilluns a dijous – De 9 h a 14 h. Durada de l’activitat 2 h aprox. És necessari concertar visita. Entrada reduïda: 2,00 € / persona. Aforament màxim 25 persones.

Contacta amb nosaltres: aj.museualcover@gmail.com

 

 

X