8 Maig, 2020

“També hi som”

  • A partir dels objectes que integren les col·leccions del museu, treballem activitats pedagògiques amb persones amb discapacitats intel·lectuals i físiques. Apostem perquè puguin viure una experiència museística més enllà d’una visita guiada adaptada, perquè la interacció amb les fonts primàries o els relats és la clau per construir una mirada crítica i inclusiva entorn del patrimoni. L’activitat comença visitant els magatzems del museu, punt 0 per suscitar l’interès i despertar l’esperit crític. Aleshores, seguidament es realitza el taller sobre la vida triàsica o la vida burgesa, per després anar a submergir-se dins la museografia des d’on construir el seu propi coneixement sobre el món real.

 

  • CREDV de l’ONCE: som un dels cinc equipaments museístics de Catalunya que ofereix als Serveis Educatius de l’ONCE activitats adaptades per a nenes i nens amb deficiències visuals, patrocinats per l’ACdPC.

 

Horaris i tarifes: de dilluns a dijous – De 9 h a 14 h. Durada de l’activitat 2 h aprox. És necessari concertar visita. Entrada reduïda: 2,00 € / persona. Aforament màxim 25 persones.

 

Demana informació

X