1 Març, 2018

Exposicions temporals de producció pròpia

ELS ARTISTES DE CASA

Des de fa molts anys que el museu obre les portes dels seus espais als artistes de casa o aquells qui  d’una manera o altra estan vinculats al poble d’Alcover. L’objectiu és donar-los suport i difondre la creació artística dins del món local, tant de les arts plàstiques i visuals, com d’altres disciplines, sempre acollint estils, visions i temàtiques molt diverses.

És per això, que hem desenvolupat un programa d’exposicions temporals de producció propia. Us deixem un recull de les diferents mostres. També s’inclou alguna producció pròpia sobre algun personatge vinculat amb el món de la cultura i concretament amb el patrimoni local.

 

«EL TRESOR DEL MUSEU ÉS DE TOTS: EL PEIX PEDRA» Alumnes de l’Escola Mare de Déu del Remei
L’exposició «El tresor del museu és de tots: el Peix Pedra» es va idear a partir del treball plàstic dels nens i nenes de l’escola Mare de Déu d’Alcover convidats a participar en els actes de celebració del 50è aniversari de l’equipament. Es tractà d’una exposició de rèpliques fetes amb guix d’un fòssil que cada nen i nena va pintar fent palesa la seva creativitat, així com també es van mostrar tots els dibuixos dels nens i nens que van participat en el concurs anual que celebra la Biblioteca Municipal d’Alcover, en aquella edició dedicat al conte  El Peix Pedra. 

Del 28 d’abril al 25 de maig de 2017.

 

X