Tot a punt per a celebrar el Dia Internacional dels Museus

Dissabte 20 de maig de les 9 del vespre a la 1 de la matinada

“Passegem de nit entre els records de Ca Batisto” és el nom de l’activitat que hem programat per celebrar la Nit dels Museus.

La descoberta del diari del Sr. Leandro, encarregat de Ca Batistó quan hi vivia la seva darrera propietària, i després, conserge del museu durant anys, ens transportarà al passat per descobrir els secrets del museu que enguany celebra el seu 50è aniversari. A la sala noble de Ca Batistó la neta del Sr. Leandre,  Gisela Llavoré, ens oferirà una representació teatralitzada plena de records i d’emotivitat.

Es realitzaran diferents torns de visita en què es combinarà el monòleg teatralitzat amb una visita guiada a través dels espais i col·leccions del museu.

Cal inscriure’s trucant al telèfon del museu (977846452) o enviant un correu electrònic museu@alcover.cat, places limitades, activitat gratuïta.

Dissabte 20 maig de les 12h a 13:30h

Visita guiada al museu. “Pedres, llegendes i senyors”

Descobrireu els secrets que amaga el museu tot realitzant una visita guiada gratuïta per les nostres col·leccions i pel nucli antic de la vila. En acabar, per celebrar el Dia Internacional dels Museus, us obsequiarem amb un tastet de cervesa artesanal i pels més petits, l’oportunitat de fer una rèplica de guix d’un fòssil per  prendre a casa i pintar.

Per aquesta activitat no cal reserva prèvia. Cal arribar 5 minuts abans a la recepció del Museu.

Del 18 al 21 de maig l’entrada al museu és gratuïta

avuiemsento

X