22 Juny, 2020

Triàsic en família al museu!

 

Edat recomanada de 5 a 10 anys. El museu està adaptat per a nens i nenes amb mobilitat reduïda i amb altres capacitats. Durada: 1 hora i mitja

 

 

 

Hem creat aquesta activitat per gaudir en família dels valors del nostre patrimoni. No es tracta només de realitzar un taller, sinó de viure una aventura dins del museu per gaudir plegats dels nostres tresors i molt més…

Primer de tot fareu la rèplica de guix d’un fòssil. És molt fàcil!

A la sala de tallers hi realitzem un “curs intensiu” per a fer-nos preguntes sobre el món de la paleontologia, observar fòssils com a petits investigadors… Superada aquesta fase introductòria de treball, ja podreu fer la rèplica del fòssil més gran de l’exposició, que us emportareu a casa per poder continuar investigant.

.

 

,

A continuació començareu l’aventura triàsica de la mà del Peix Pedra

Ens endinsem a un antic mar tropical on el conte Peix Pedra, creat per l’escriptora i pedagoga Àngels Ollé i il·lustrat per Maria Espluga, ens traslladarà a l’enigmàtic món en què els nostres fòssils marins del Triàsic prenen vida. Perquè les pedres són callades i nosaltres hem de posar-los la veu…

 

.

.

I dins de l’espai triàsic…i

Descobrirem un món ple de sorpreses i de color. Adults, joves i infants obrireu finestres i calaixos, observareu i reflexionareu sobre com la vida al planeta Terra no ha estat sempre igual, imaginareu què va passar després de “la mare de totes les extincions” i com ha evolucionat la vida enmig d’aparicions, extincions i explosions de vida.

 

..

Per acabar, visitareu plegats l’altra exposició del museu on fareu un safari fotogràfic!

En sortir de l’espai Triàsic, mentre els adults visiten l’exposició de la planta noble de Ca Batistó, un petit palau ple d’artefactes antics, històries i secrets; caçareu objectes d’ara fa cent anys per a comparar-los amb els objectes actuals.

 

.

.

I no acaba aquí el Triàsic en família. Després de la visita i des de casa us convidem a participar en l’exposició: “El Peix Pedra en color”

Pinteu la rèplica de fòssil que heu fet al museu. És molt fàcil i divertit! Volem veure com us ha quedat la vostra petita obra d’art, així que us convidem a compartir-la amb tots i totes els nostres  en l’exposició virtual “El Peix Pedra en color”. Envieu la fotografia a través d’Instagram i no oblideu etiquetar-nos (@museualcover)

.

Tarifes

Adults: 10,00€ (no s’aplica cap descompte)
Majors de 65 anys: 8,00 €
Infants: 8,00€ (gratuïta pels menors de 5 anys i pels infants amb el Carnet Club Súper 3 que cal presentar el mateix dia de la visita).

 

 

 

Consulteu AQUÍ els horaris i com fer la reserva

 

 

 

COM ARRIBAR?


 

Carrer de la Costeta, 1-3. 43460 Alcover (Tarragona)
977846452 – museualcover@alcover.cat

MAPA DE LOCALITZACIÓ

X: 1.1701544722469299, Y: 41.262392341157302


 

 

X