22 Juny, 2020

Triàsic en família al museu!

Mesures COVID-19

Durant la visita, no realitzareu la rèplica de fòssil en guix per seguretat, però tindreu l’obsequi d’una rèplica per pintar a casa i participar en l’exposició “El Peix Pedra en color”. 

 

 

 

Hem creat aquesta activitat per gaudir en família dels valors del nostre patrimoni. No es tracta només de realitzar un taller, sinó de viure una aventura dins del museu per gaudir plegats dels nostres tresors i molt més…

Primer de tot aconseguireu el carnet de col·laborador/a del Museu. És molt fàcil!

A la sala de tallers hi realitzem un “curs intensiu” per saber què ens expliquen algunes de les pedres amb marques  que guardem en el Museu. Aquesta petita investigació és necessària per aconseguir el Carnet de Col·laborador/a del Museu i poder fer la visita.  Amb el carnet podreu tornar a visitar el museu gratuïtament amb un convidat o convidada. Aconseguit el carnet, ja podreu fer la rèplica del fòssil més gran de l’exposició, que us emportareu a casa per poder continuar investigant.

.

A continuació començareu l’aventura triàsica de la mà del Peix Pedra

Ens endinsem a un antic mar tropical on el conte Peix Pedra, creat per l’escriptora i pedagoga Àngels Ollé i il·lustrat per Maria Espluga, ens traslladarà a l’enigmàtic món en què els nostres fòssils marins del Triàsic prenen vida. Perquè les pedres són callades i nosaltres els hi hem de posar la veu…

.

I dins de l’espai triàsic…i

Descobrirem un món ple de sorpresa i de color. Adults, joves i infants obrireu finestres i calaixos, observareu i reflexionareu sobre com el planeta Terra no ha estat sempre igual, imaginareu què va passar després de “la mare de totes les extincions” i com ha evolucionat la vida enmig d’aparicions, extincions i explosions de vida.

 

.

Per acabar, visitant plegats l’altra exposició on els més petits fareu un safari fotogràfic!

En sortir de l’espai Triàsic mentre els adults visiten l’exposició de la planta noble de Ca Batistó, un petit palau ple d’artefactes antics, històries i secrets; caçareu objectes d’ara fa cent anys per a comparar-los amb els objectes actuals…

 

.

.

Després de la visita us convidem a participar en l’exposició: “El Peix Pedra en color”

Pinteu la rèplica de fòssil que heu fet al museu! És molt fàcil i divertit! Ens agradarà molt veure com us ha quedat la vostra petita obra d’art, així que compartiu-la amb tots els nostres col·laboradors i col·laboradores en l’exposició virtual “El Peix Pedra en color”. Envieu la fotografia a través d’Instagram i no oblideu etiquetar-nos (@museualcover)

.

Informa’t dels horaris, tarifes, promocions i on trobar-nos

Tenim nou horari COVID-19

Consulteu AQUÍ el nou horari i com fer la reserva

Temporalment queda anul.lat l’horari habitual davant de les noves mesures de seguretat: De dimarts a divendres a les 11:15h amb reserva prèvia (durada: 45 min) // Dissabtes, diumenges i festius a les 11:15h sense reserva prèvia (durada: 45 min). Cal estar al museu 5 minuts abans de començar l’activitat.

Edat recomanada de 5 a 12 anys. El museu està adaptat per a nens i nenes amb mobilitat reduïda.

Adults: 6,00€ (no s’aplica cap descompte) // Infants: 4,00€ (gratuïta els menors de 5 anys i amb el Carnet Club Super 3 que cal presentar-lo el mateix dia de la visita).

 

 

COM ARRIBAR?


 

Carrer de la Costeta, 1-3. 43460 Alcover (Tarragona)
977846452 – museualcover@alcover.cat

MAPA DE LOCALITZACIÓ

X: 1.1701544722469299, Y: 41.262392341157302


DEMANA INFORMACIÓ

 

X