26 Setembre, 2018

Vall del Glorieta

 

La ruta recupera un antic camí natural reconvertit en un itinerari de senderisme que descriu un interessant recorregut pel complex hidràulic de la vall. Catalogat com a patrimoni local de caràcter històrico-cultural el sender ens convida a fer una passejada en el temps per antics camins veïnals, de diferent tipologia i ús, que uneixen entre sí molins, sèquies, fonts i captacions d’aigua.

 

Amb l’objectiu de protegir l’espai natural i també garantir la seguretat de les persones perquè és una zona amb alt risc d’incendi forestal:

* Només es permet l’accés a la vall als vianants pels camins o senders existents i es prohibeix la circulació d’autobusos i vehicles d’alt tonatge.

* També es prohibeix l’accés amb vehicles motoritzats a la carretera del Remei els dies d’alta massificació o risc elevat d’incendi en què s’activi el Pla Alfa (Generalitat).

* Queda prohibit l’estacionament en tot el camí i només es pot aparcar en les àrees habilitades (aparcament de pagament a Mas de Forès).

* Trobareu informació detallada sobre els accessos des d’Alcover a mas de Forès a peu, tant pel camí de l’Albiol com per la carretera del Remei i els itineraris del camí natural d’Alcover-Mont-ral i el patrimoni que l’envolta a la GUIA DE NATURA

 

Horari i preu de l’aparcament vigilat a Mas de Forès:

Del 15 de setembre al 22 de juny: de 8 a 18 h, dissabtes, diumenges i festiu.                       

Del 23 de juny al 14 de setembre: de 8 a 19 h, tots els dies de la setmana.                      

Preu: 10 €, tot el dia

 

Amb l’entrada al museu s’inclou un tiquet de pàrquing gratuït al Mas de Forès per un vehicle.

X