26 Setembre, 2018

Vall del Glorieta

 

La ruta recupera un antic camí natural reconvertit en un itinerari de senderisme que descriu un interessant recorregut pel complex hidràulic de la vall. Catalogat com a patrimoni local de caràcter històrico-cultural el sender ens convida a fer una passejada en el temps per antics camins veïnals, de diferent tipologia i ús, que uneixen entre sí molins, séquies, fonts i captacions d’aigua.

 

Mesures provisionals estiu’20

L’Ajuntament restringeix l’accés en cotxe i a peu a la Vall del Glorieta d’Alcover

La massiva afluència de persones a la Vall del Glorieta, i sobretot als gorgs, ha fet que des de fa unes setmanes l’Ajuntament d’Alcover hagi posat en marxa mesures restrictives per impedir- ne la seva massificació.

Amb la voluntat de seguir amb aquestes actuacions es restringeix l’accés de persones quan es consideri que la vall està suficientment poblada. D’altra banda continuarà tancat el pàrquing de Mas de Forès els caps de setmana, així com els dies en què s’activi el Pla Alfa (Generalitat), i seguirà vigent la impossibilitat de circular en vehicles pel camí del Remei i el camí de l’Albiol.

Més informació al web de l’ajuntament

Descarrega’t la guia de natura

Horari de pagament del pàrquing  

Del 15 de setembre al 22 de juny: de 8 a 18 h, dissabtes, diumenges i festiu.

Del 23 de juny al 14 de setembre: de 8 a 19 h, tots els dies de la setmana.

Preu pàrquing Mas de Forès: 5€, tot el dia.

Preu reduït: 3 €, a partir de les 14h

 

Amb el tiquet del pàrquing de Mas de Forès s’inclou l’entrada gratuïta per a tota la família o grup al museu. I amb l’entrada al museu s’inclou un tiquet de pàrquing gratuït al Mas de Forès

X