5 Gener, 2020

Triàsic i abelles a les Muntanyes de Prades

A través d’una visita guiada i una museografia moderna us submergireu en l’exposició “Triàsic, explosió de vida”. Hi descobrireu un apassionant relat sobre la vida i la seva evolució a partir de traslladar-vos a l’antic mar de les Muntanyes de Prades. I tot, gràcies a les empremtes de vida, perfectament conservades, que ens han arribat fins al dia d’avui fossilitzades i en forma de pedra. Seguidament, a la Casa Museu de la Mel, us endinsareu a l’enigmàtic món de les abelles a les muntanyes de Prades per conèixer com són d’important aquests insectes pels nostres ecosistemes, per acabar amb una dolça cata de mel!

Si els fòssils del triàsic ens ajuden a reflexionar sobre l’explosió de vida sense precedents després d’una de les més grans extincions, conèixer el món de les abelles ens serveix per alertar-nos de la crisi actual davant del perill d’una nova extinció de vida.

 

c

INFORMACIÓ I TARIFES

Tarifa: 12 €  (Museu de la mel: 5 € – Museu d’Alcover: 7 €)

Tarifa reduïda: 11 (Museu de la mel: 5 € – Museu d’Alcover: 6 €)  majors de 65 anys, estudiants, Carnet Jove, membres de l’AMC i de l’ICOM, persones amb discapacitat, persones en situació d’atur, família nombrosa i monoparental, joves de 12 a 18 anys.

Tarifa reduïda de 6 a 11 anys: 9 € (Museu de la mel: 5 € – Museu d’Alcover: 4 €)

Durada: 1:30 h aproximadament.

*  El museu està adaptat per al públic amb mobilitat reduïda. La casa de la Mel no és accessible amb cadira de rodes.

 

HORARIS I COM FER LA RESERVA

 

X