6 juliol, 2017

Visites guiades

Els nostres fòssil marins del Triàsic són un llibre obert per a qui els visita, entenedors, atractius i, perquè no, sorprenents. Però per poder anar més enllà i descobrir també la vida burgesa, el nucli antic i els seu edificis singulars o la nostra cervesa artesanal, hem dissenyat un seguit de visites guiades adaptades a tots els públics perquè…

“Interpretar el patrimoni és l’art de revelar in situ el seu significat”.

 


 

indINDIVIDUAL

info2

MUSEU
T’explicarem un món que mai havies imaginat a través de les nostres exposicions: els fòssils marins de l’entorn de les Muntanyes de Prades quan l’inundava un antic mar tropical i la vida burgesa d’una família benestant en el trànsit del segle XIX al XX.

RUTA URBANA
Si vols escoltar les històries que t’expliquen les nostres cases i palaus t’oferim una enriquidora visita guiada pel nucli antic de la vila. Començaràs amb la maqueta interactiva a la Torre medieval de Ca Tatxó, on visualitzàs a vista d’ocell l’evolució urbanística de la vila tot fent… “una passejada en el temps“.

DELS FÒSSILS AL MÓN BURGÈS
T’endinsarem al món del Triàsic fa 240 milions d’anys per descobrir l’explosió de la vida al nostre planeta i resoldre grans interrogants. Mentre que a la casa burgesa Ca Batistó t’adonaràs com el confort dins de la llar va fer un salt extraordinari. I en acabar, degustaràs la nostra cervesa artesanal.

BANDOLERS, PALAUS I SENYORS
Gaudiràs d’un interessant i variat itinerari que comença amb una passejada pel nucli antic de la vila per a conèixer l’època dels bandolers i el Renaixement. Seguidament descobriràs els secrets d’una casa senyorial, on per acomiadar la visita t’oferirem una degustació de cervesa artesanal produïda a Alcover.

 

indGRUPS 

info2

MUSEU
Hi descobrireu un món que mai havíeu imaginat a través de les nostres magnífiques exposicions: els fòssils marins de l’entorn de les Muntanyes de Prades quan l’inundava un antic mar tropical i la vida burgesa d’una família benestant en el trànsit del segle XIX al XX.

RUTA URBANA
Si el que voleu és passejar i conèixer el nucli antic del poble, us aconsellem fer una visita guiada a la ruta urbana “Una passejada en el temps“. Magnífics edificis, interessants relats del passat, llegendes i costums us permetran conèixer millor la nostra identitat.

CONVENT
L’antic convent franciscà de Santa Anna, avui Centre Cultural de les Arts, obre les portes als visitants per mostrar el seu passat. Durant segles fou un important focus de cultura i art, especialment durant el segle XVIII moment de màxima esplendor de la vila.

ESGLÉSIA NOVA
La recuperació dels passos interiors de l’edifici de l’Església de l’Assumpció ens han permès obrir al visitant un interessant recorregut, passant a través dels espais de les cobertes, l’escala de caragol de la capçalera, la sala sustentada per pilastres sobre les voltes de la nau, per acabar accedint a l’emblemàtic campanar inacabat.