Visites guiades

Les visites guiades són l’eix vertebrador del nostre programa educatiu. Per això, hem creat uns continguts i activitats que s’adapten a les necessitats de tots els públics: escoles, famílies, grups, jubilats, etc. Es tracta de poder mostrar les nostres preuades col·leccions i el patrimoni més representatiu i singular d’una manera entenedora i suggerent.

“Interpretar el patrimoni és l’art de revelar in situ el seu significat”

 

 

 

 

 

 

 


 

indINDIVIDUAL

info2

MUSEU
Hi descobriràs un món que mai havies imaginat  a través de les nostres exposicions: els fòssils marins de l’entorn de les muntanyes de Prades quan l’inundava un mar tropical i la vida burgesa  d’una família benestant en el trànsit del segle XIX al XX.

BANDOLERS, PALAUS I SENYORS
Gaudiràs d’un interessant i variat itinerari passejant pel nucli antic del poble, entrant a les exposicions del museu i fent un tast de cervesa artesanal:
La ruta urbana “Una passejada en el temps” t’endinsarà en l’època dels bandolers, moment de màxima esplendor dels alcoverencs.  La casa noble Ca Batistó et sorprendrà amb les seves exposicions i fisonomia intacta.  En acabar, un tast de cervesa artesanal acomiadarà la visita.

 

indGRUPS 

info2

MUSEU
Hi descobrireu un món que mai havíeu imaginat  a través de les nostres magnífiques exposicions: els fòssils marins de l’entorn de les muntanyes de Prades quan l’inundava un mar tropical i la vida burgesa d’una família benestant en el trànsit del segle XIX al XX.

RUTA URBANA
Si el que voleu és passejar a l’aire lliure i conèixer el nucli antic del poble, us aconsellem seguir el recorregut de la nostra ruta urbana “Una passejada en el temps“. Magnífics edificis, interessants relats del passat, llegendes i costums us permetran conèixer d’aprop la nostra identitat més quotidiana.

CONVENT
L’antic convent franciscà de Santa Anna, avui Centre Cultural de les Arts, obre les portes als visitants per explicar-vos el seu passat. Durant segles fou un important focus de cultura i art, fusionant la vida al poble i al convent en un sol ens.  Durant el segle XVIII, moment de màxima esplendor, la comunitat franciscana de Santa Anna va arribar a superar la vintena de membres

ESGLÉSIA NOVA
La recuperació dels passos interiors de l’edifici de l’Església de l’Assumpció ens han permès obrir al visitant un interessant recorregut, passant a través dels espais de les cobertes, l’escala de caragol de la capçalera, la sala sustentada per pilastres sobre les voltes de la nau, per acabar accedint a l’emblemàtic campanar inacabat. L’itinerari seqüencial i historiat per uns espais ocults, us desvetllarà la seva essència.